Visa kort

Visa/Dankort | Danske Bank

Visa/Dankort er et kort til brug i dagligdagen, og når du rejser. Du kan betale med kortet i de fleste butikker, og du kan hæve penge i mere end 400.000 …

Visa/Dankort er det mest udbredte kort i Danmark, som du kan bruge både i dagligdagen og på rejser i udlandet. Du kan bestille det i netbanken.

Kontaktløs Visa kort

Kontaktløs Visa kort | Visa

Med et kontaktløst Visa-kort er det nemt og hurtigt at betale. Find symbolet på dit Visa Debit, Visa/Dankort eller Visa Kredit kort – og du er klar til at …

VISA >> Hvad er et VISA kort og hvad er et VISA Dankort? Få …

VISA >> Hvad er et VISA kort og hvad er et VISA Dankort? Få svaret her.

Et VISA kort er et kreditkort, mens et Dankort er et debetkort. Det kombinerede VISA Dankort er det mest udbredte betalingskort i Danmark.

Et VISA kort er et kreditkort, mens et Dankort er et debetkort. Læs her om både VISA kortet og det kombinerede VISA Dankort.

Visa/Dankort – Nordea

Visa/Dankort | Nordea

Visa/Dankort er et fleksibelt og internationalt betalingskort, som kan bruges til betaling på nettet og i butikker over hele verden.

Et Visa/Dankort fra Nordea giver dig adgang til dine penge, hvor end du er i verden. Bestil dit kort via Netbank og få det i løbet af en uge.

Visa/Dankort – Få et betalings- og Coop kort i et kort – Ansøg her

Dit Visa/Dankort tilknyttes en Coop Konto, som du fx kan bruge som lønkonto, NemKonto eller budgetkonto. Du har mulighed for at søge om en kassekredit, …

Med et Visa/Dankort fra Coop Bank får du automatisk bonus, når du handler i Coops butikker eller på coop.dk. Læs om fordelene & ansøg her!

Visa/Dankort – Internationalt betalingskort – Bestil her – Nykredit

Visa/Dankort – Internationalt betalingskort – Bestil her

Et Visa/Dankort er et internationalt betalingskort, der kan anvendes i stort set alle fysiske forretninger eller til online handel i hele verden.

Med et Visa/Dankort fra Nykredit får du et internationalt betalingskort til Danmark og udlandet. Læs mere om fordelene og bestil det her.

Få et Visa/Dankort. Med mulighed for at designe dit eget kort

Med et Visa/Dankort* har du to kort samlet i et. I Danmark bruger du kortet som et almindeligt Dankort. Og i udlandet har du et internationalt betalingskort …

Med et Visa/Dankort har du to betalingskort i ét. Brug dit dit kort som Dankort herhjemme og som Visakort i udlandet.

Det skal du vide, hvis du bruger Visa/Dankort

Visa/Dankort: Det skal du vide om dit betalingskort

Betaler du med Visa/Dankort i Danmark, skal du som hovedregel betale med Dankort-delen af kortet. Dankortet er generelt det billigste betalingskort i Danmark – …

Hvad koster et Visa/Dankort, og hvorfor skal du være opmærksom på, om du bruger Dankort- eller Visakortdelen af dit betalingskort? Læs med her.

Ikano Banks Visa kort

Visa Kreditkort med Rabatprogram ← Op til 50.000 kr. i kassekredit!

Ansøg om et Visa kreditkort hos Ikano Bank og få op til 50.000 kr. i kassekredit, lav rente og adgang til et eksklusivt rabatprogram.

Ansøg om et Visa kreditkort hos Ikano Bank og få op til 50.000 kr. i kassekredit, lav rente og adgang til et eksklusivt rabatprogram. Læs mere om alle de favorable fordele ved et Visa kreditkort hos Ikano Bank her.

Keywords: visa kort