Teater online gratis

Gratis forestillinger: Stream Det Kongelige Teater derhjemme

25. dec. 2021 — Du kan både streame ballet og opera, og det er ganske gratis. Forestillingerne finder du på Det Kongelige Teaters hjemmeside.

Er man vant til at bruge byens mange kulturelle tilbud, kan corona-nedlukningen virke ekstra lang og kedelig. Man kan hverken gå til koncerter, i teatret, i biografen eller på museum.

KGL Xtra – Det Kongelige Teater

KGL Xtra | DET KGL. TEATER

Forestilling (online) … Dopha leverede et brag af en koncert med sangere og musikere fra Det Kgl. Teater. Se det energiske nummer ‘Pity Party’.

Det’ gratis | DET KGL. TEATER

Året rundt inviterer vi til gratis arrangementer i Det Kongelige Teater. Kom og få en uforpligtende smagsprøve på ballet, opera, skuespil og koncert, …

Året rundt inviterer vi til gratis arrangementer i Det Kongelige Teater.Kom og få en uforpligtende smagsprøve på ballet, opera, skuespil og koncert, eller deltag i vores mange debatarrangementer, rytmiske koncerter, madevents og fredagsbarer.

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger gratis på KGL Xtra

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger gratis på KGL Xtra | Det Kongelige Teater

18. mar. 2020 — Fra i dag bliver et udvalg af Det Kongelige Teaters forestillinger gjort gratis tilgængelige til streaming på KGL Xtra.

Fra i dag bliver et udvalg af Det Kongelige Teaters forestillinger gjort gratis tilgængelige til streaming på KGL Xtra

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra til 0 kr …

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra til 0 kr via streaming. Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra til 0 kr via streaming.

30. dec. 2020 — Allerede i foråret begyndte Det Kongelige Teater at lægge teaterforestillinger på nettet til streaming og vel at mærke gratis streaming.

Det Kongelige Teaters forestillinger kan nu streames gratis

KvindeGuiden: KvindeGuiden: Det Kongelige Teaters forestillinger kan nu streames gratis

Se mere her. Lad KGL Xtr underholde dig online. De næste to forestillinger, der bliver lagt på KGL Xtra, er Højskolesangbogen og Flagermusen. KGL Xtra …

Det Kongelige Teaters huse er i øjeblikket lukkede på grund af coronavirus, men teatret vil fortsat være digitalt til stede for publikum med masser af kunst og gode oplevelser. Derfor bliver det nu muligt at streame udvalgte forestillinger gratis på KGL Xtra, og der vil løbende blive lagt nye forestillinger op til det kulturhungrende publikum.

Gratis streaming af ‘Ordet’ – Teateravisen.dk

Gratis streaming af ‘Ordet’

13. mar. 2021 — Folketeatret viser anden påskedag en online-produktion af Kaj … men teatret har nu valgt at lancere forestillingen i online-format og lave …

Folketeatret viser anden påskedag en online-produktion af Kaj Munks klassiker

Det Kongelige Teater serverer gratis eventyrlig forestilling

Det Kongelige Teater serverer gratis eventyrlig forestilling – skabt til din skærm

6. jan. 2023 — Online scenekunst. Det Kongelige Teater serverer gratis eventyrlig forestilling – skabt til din skærm. Det Kongelige Teater har flyttet …

Online Teater – RAMPELYSET

… Eimings gennemgang af hvordan man kommer igang med at lave teater online, som form. … Hvis I vil streame live, kan det GRATIS program OBS Studio …

AAT Stream – Aalborg Teater

AAT Stream er Aalborg Teaters digitale scene. Her vil du kunne streame ny digital scenekunst samt udvalgte forestillinger.

Keywords: teater online gratis