Sussi og leo instagram

Sussi Nielsen (@sussileodk) • Instagram photos and videos

18.2k Followers, 23 Following, 446 Posts – See Instagram photos and videos from Sussi Nielsen (@sussileodk)

Sussi Nielsen on Instagram: “Godaften venner. Så har vi …

Sussi Nielsen on Instagram: “Godaften venner. Så har vi endelig fået opdateret vores kalender på www.Sussi-Leo.dk Det er så dejligt, at vi er fri for aflysninger. Lige nu strømmer spille jobbene ind fra hele Danmark 🥰🥳💃🎉🎸🌺🤩🌞På lørdag skal vi spille på Futten i Blokhus, håber vi ses”

465 Likes, 6 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Godaften venner. Så har vi endelig fået opdateret vores kalender på www.Sussi-Leo.dk Det …

466 Likes, 6 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Godaften venner. Så har vi endelig fået opdateret vores kalender på www.Sussi-Leo.dk Det er så dejligt, at vi er fri for aflysninger. Lige nu strømmer spille jobbene ind fra hele Danmark 🥰🥳💃🎉🎸🌺🤩🌞På lørdag skal vi spille på Futten i Blokhus, håber vi ses”

Sussi Nielsen (@sussileodk) • Instagram photos and videos

9336 Followers, 23 Following, 442 Posts – See Instagram photos and videos …

Fakta om Sussi og Leo – Instagram

Sussi Nielsen på Instagram: “Fakta om Sussi og Leo1 januar 1972 blev jeg ung pige i huset, ved familien Andersen i Hjørring, hvor jeg skulle passe 3 søde børn. Jeg fik 500 kr om mdr. Den 18 juni samme år, blev Leo og jeg forlovet. Vi havde sparet 1000 kr sammen, de 500 gik til vores forlovelses ringe, de andre 500 skulle gå til at fejre det. 3 mdr. før bestilte vi bord på Strandpavillionen i Løkken. Leos far kørte osDa vi ankom, fik vi at vide, der var bestilt bord til 4 personer. Vi sagde, det var ikke rigtigt, for vi var kun os der skulle forloves. Vi fik lov at komme ind og finder vores bord, hvor der var dækket op til 4. Vi sidder og venter, venter og venter. Da der er gået en time er min tålmodighed slut. Jeg samler de to andre takerkner sammen og vupti kommer der ikke mindre end 3 tjenere. De spørger i munden på hinanden om de 2 andre ikke kommer? Nej svare Leo, vi har kun bestilt til to. Så kan I ikke være her og optage et bord til 4. Leo bliver sur og siger så går vi. Husk det er midt i højsæsonen, så det at finde et bord et andet sted Løkken kl 20 er umuligt. Vi var mega sultne begge to og troede jeg skulle dø😂Fortsættelsen følger næste søndag. ❤️❤️❤️”

129 Likes, 6 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Fakta om Sussi og Leo 1 januar 1972 blev jeg ung pige i huset, ved familien Andersen i …

130 Likes, 6 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Fakta om Sussi og Leo1 januar 1972 blev jeg ung pige i huset, ved familien Andersen i Hjørring, hvor jeg skulle passe 3 søde børn. Jeg fik 500 kr om mdr. Den 18 juni samme år, blev Leo og jeg forlovet. Vi havde sparet 1000 kr sammen, de 500 gik til vores forlovelses ringe, de andre 500 skulle gå til at fejre det. 3 mdr. før bestilte vi bord på Strandpavillionen i Løkken. Leos far kørte osDa vi ankom, fik vi at vide, der var bestilt bord til 4 personer. Vi sagde, det var ikke rigtigt, for vi var kun os der skulle forloves. Vi fik lov at komme ind og finder vores bord, hvor der var dækket op til 4. Vi sidder og venter, venter og venter. Da der er gået en time er min tålmodighed slut. Jeg samler de to andre takerkner sammen og vupti kommer der ikke mindre end 3 tjenere. De spørger i munden på hinanden om de 2 andre ikke kommer? Nej svare Leo, vi har kun bestilt til to. Så kan I ikke være her og optage et bord til 4. Leo bliver sur og siger så går vi. Husk det er midt i højsæsonen, så det at finde et bord et andet sted Løkken kl 20 er umuligt. Vi var mega sultne begge to og troede jeg skulle dø😂Fortsættelsen følger næste søndag. ❤️❤️❤️”

Fakta om Sussi og Leo – Instagram

Sussi Nielsen på Instagram: “Fakta om Sussi og LeoEfter 7 kl i Ingstrup skole, kom Leo til Saltum skole, hvor Susanne (Sussi) var i forvejen. Leo lagde ikke særlig mærke til hende, da hun var korthåret. Susanne syntes Leo gik i noget mærkeligt tøj og var desuden alt for tynd. Leo spillede i et band der hed Star Fighters. Susanne også kaldet Sanne (det var inden de fandt på at kalde hende Sussi) var interesseret i trommeslageren, så hun fik en veninde til at spørge Leo, om hun måtte komme med i bandet. “Nej vi vil ikke have tøser med” smak sagde det, da veninden gav ham en lussing.“Ok” sagde Leo. “Vi kan da godt prøve”På den måde kom Sanne med i Star Fighters😂”

98 Likes, 4 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Fakta om Sussi og Leo Efter 7 kl i Ingstrup skole, kom Leo til Saltum skole, hvor Susanne …

98 Likes, 5 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Fakta om Sussi og LeoEfter 7 kl i Ingstrup skole, kom Leo til Saltum skole, hvor Susanne (Sussi) var i forvejen. Leo lagde ikke særlig mærke til hende, da hun var korthåret. Susanne syntes Leo gik i noget mærkeligt tøj og var desuden alt for tynd. Leo spillede i et band der hed Star Fighters. Susanne også kaldet Sanne (det var inden de fandt på at kalde hende Sussi) var interesseret i trommeslageren, så hun fik en veninde til at spørge Leo, om hun måtte komme med i bandet. “Nej vi vil ikke have tøser med” smak sagde det, da veninden gav ham en lussing.“Ok” sagde Leo. “Vi kan da godt prøve”På den måde kom Sanne med i Star Fighters😂”

God morgen Danmark. Hurra vi vandt i fodbold og Trio Sussi …

Sussi Nielsen on Instagram: “God morgen Danmark. Hurra vi vandt i fodbold og Trio Sussi og Leo var ude at spille🥰🥳💃🎸først på Sjælland siden i Nr. Sundby. Håber I også har haft en dejlig weekend. Her et foto af en af mine engletrompeter🌞🌺🌼🤩”

297 Likes, 10 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “God morgen Danmark. Hurra vi vandt i fodbold og Trio Sussi og Leo var ude at …

298 Likes, 10 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “God morgen Danmark. Hurra vi vandt i fodbold og Trio Sussi og Leo var ude at spille🥰🥳💃🎸først på Sjælland siden i Nr. Sundby. Håber I også har haft en dejlig weekend. Her et foto af en af mine engletrompeter🌞🌺🌼🤩”

Sussi og Leo åbner jubilæumsudstilling på Kystmuseet …

Sussi Nielsen på Instagram: “Sussi og Leo åbner jubilæumsudstilling på Kystmuseet Bangsbo i 2022. Sussi og Leo er efterhånden blevet en hel kulturinstitution siden de slog deres første folder på Skansen i Skagen i 70’erne, og her i 2021 kan den musikalske duo fejre 50- års jubilæum. Det kommer man til at høre meget mere til i efteråret. Det store jubilæum bliver fulgt op af en unik særudstilling på Kystmuseet Bangsbo, der åbner 6. maj 2022 og kan opleves hele sommeren 2022. Vi havde i dag et forrygende møde på den flotte lokation. Vi glæder os SÅ meget”

231 Likes, 0 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Sussi og Leo åbner jubilæumsudstilling på Kystmuseet Bangsbo i 2022. Sussi og Leo er …

233 Likes, 0 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Sussi og Leo åbner jubilæumsudstilling på Kystmuseet Bangsbo i 2022. Sussi og Leo er efterhånden blevet en hel kulturinstitution siden de slog deres første folder på Skansen i Skagen i 70’erne, og her i 2021 kan den musikalske duo fejre 50- års jubilæum. Det kommer man til at høre meget mere til i efteråret. Det store jubilæum bliver fulgt op af en unik særudstilling på Kystmuseet Bangsbo, der åbner 6. maj 2022 og kan opleves hele sommeren 2022. Vi havde i dag et forrygende møde på den flotte lokation. Vi glæder os SÅ meget”

Har i set tv programmet ‘pludselig boede jeg hos Sussie & Leo …

Charlotte Schou Strip & Event på Instagram: “Har i set tv programmet ‘pludselig boede jeg hos Sussie & Leo’? Vores skønne ALEXA har været en tur på besøg til en gang nøgen croquis ☺ I kan se programmet her:https://www.dr.dk/drtv/se/pludselig-boede-jeg-hos-sussi-og-leo_-nej-tak-til-noegne-kvinder_281217 @sussileodk”

130 Likes, 2 Comments – Charlotte Schou Strip & Event (@charlotteschouevent) on Instagram: “Har i set tv programmet ‘pludselig boede jeg hos Sussie & Leo’?

130 Likes, 2 Comments – Charlotte Schou Strip & Event (@charlotteschouevent) on Instagram: “Har i set tv programmet ‘pludselig boede jeg hos Sussie & Leo’? Vores skønne ALEXA har været en tur på besøg til en gang nøgen croquis ☺ I kan se programmet her:https://www.dr.dk/drtv/se/pludselig-boede-jeg-hos-sussi-og-leo_-nej-tak-til-noegne-kvinder_281217 @sussileodk”

Sussi Nielsen on Instagram: “Godaften søde venner. Tusind …

Sussi Nielsen on Instagram: “Godaften søde venner. Tusind tusind tak for alle de søde hilsner vi har fået. De har virkelig hjulpet mig meget og varmet helt ind i min sjæl. Det gir mig meget mod og lyst til at komme videre. Leo ligger stadig lige så stille og sover tak søde venner❤️❤️❤️❤️❤️”

for 18 timer siden — 4045 Likes, 529 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on … Leo er igen kommet på sygehuset dennegang er der intet at gøre,nu er nyrene …

4,927 Likes, 627 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Godaften søde venner. Tusind tusind tak for alle de søde hilsner vi har fået. De har virkelig hjulpet mig meget og varmet helt ind i min sjæl. Det gir mig meget mod og lyst til at komme videre. Leo ligger stadig lige så stille og sover tak søde venner❤️❤️❤️❤️❤️”

Fakta om Leo – Instagram

Sussi Nielsen Instagramissa : “Fakta om LeoFødt den 15 november 1955Højde 165Vægt 65Livsmål formeretBryst mål for lidtHofte mål taber nemt bukserneNæste søndag Hvor er Sussi født og af hvem?”

148 tykkäystä, 2 kommenttia – Sussi Nielsen (@sussileodk) Instagramissa: ”Fakta om Leo Født den 15 november 1955 Højde 165 Vægt 65 Livsmål formeret Bryst …

150 Likes, 2 Comments – Sussi Nielsen (@sussileodk) on Instagram: “Fakta om LeoFødt den 15 november 1955Højde 165Vægt 65Livsmål formeretBryst mål for lidtHofte mål taber nemt bukserneNæste søndag Hvor er Sussi født og af hvem?”

Keywords: sussi og leo instagram