Schackenborg slot åbningstider

Slotshaven på Schackenborg

Schackenborg Slot er åben for gæster i hverdage og weekender. Glæd dig til eventyrlige arrangementer i kongelige omgivelser. Se arrangementer. Billede indefra …

Mange har beundret Schackenborg Slot og den indre slotspark gennem det smukke gitter for enden af grusstien op til slottet. Læs mere her.

Find aktuelle åbningstider her | Schackenborg Slot

Kontakt · Mandag: 9:00-15:00 · Tirsdag – Lørdag: 08:00 – 17:00.

Se de gældende åbningstider for Schackenborg Slotskro og Herskabsstalden her.

Få en rundvisning på Schackenborg

Rundvisninger på Schackenborg | Book en rundvisning

Glæd med et gavekort. Køb et gavekort til Schackenborg Slot og Slotskroen og lad modtageren selv sammensætte sine kongelige oplevelser i skønne Møgeltønder. Køb …

Book en rundvisning på Schackenborg Slot og få alle fortællingerne fra en af vores dygtige guider og se de smukke bygninger på tæt hold – også indefra.

Schackenborg | Kongelige oplevelser i særklasse

Schackenborg Slot ligger for enden af den idylliske Slotsgaden på … Sådan kommer du til Schackenborg Slot og Slotskroen … Find vej · Se åbningstider …

Schackenborg Slot og Schackenborg Slotskro ligger i idylliske Møgeltønder få kilometer fra landegrænsen til Tyskland. Kombiner dit besøg på Schackenborg med andre skønne oplevelser i Sønderjylland.

Kontakt Schackenborg Slot

Schackenborg Slot ejes og drives i dag af Schackenborg Fonden. Fonden blev stiftet 30. juni 2014 af Prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, ECCO Holding A/ …

Hvis du har spørgsmål til rundvisninger, arrangementer eller lignende, er du velkommen til at kontakte Schackenborg Slot. Klik her.

Se alle arrangementer på Schackenborg her

Arrangementer | Se alle arrangementer på Schackenborg her

Åbningstider og menu … Oplevelser på Schackenborg – Slottet udefra … Køb et gavekort til Schackenborg Slot og Slotskroen og lad modtageren selv …

Se aktuelle arrangementer på Schackenborg Slot, få overblik over vores rundvisninger og læs mere om parken, som er åben for offentligheden.

Find vej til Schackenborg

Schackenborg Slot ligger for enden af den idylliske Slotsgaden på Schackenborggade 1 i Møgeltønder. Åben for gæster hverdage og weekender.

Slotskroen – Schackenborg

Slotskroen | Schackenborg

Kongelig privilegeret kro i Danmarks smukkeste omgivelser. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Se opholdsmuligheder på hjemmesiden.

Caféen i Herskabsstalden – Schackenborg

Caféen i Herskabsstalden | Spis i Herskabsstalden på Schackenborg

Maden er enkel, lækker og hjemmelavet af de gode, lokale fødevarer af Slottes egen avl og fra gårde i hele Sønderjylland. Læs mere her.

Keywords: schackenborg slot åbningstider, schackenborg slotskro åbningstider