Mia blichfeldt instagram

Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) • Instagram photos and videos

41.9k Followers, 1574 Following, 529 Posts – See Instagram photos and videos from Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt)

Mia Blichfeldt on Instagram: “@crosengren_ – ved du godt at …

Mia Blichfeldt on Instagram: “@crosengren_ – ved du godt at du er fucking sej og at jeg er mega stolt af dig? ⭐️ Lige nu er det hele noget lort (for at sige det lige ud) og jeg forstår 100%, at du er skuffet over dit resultat til De Paralympiske Lege – MEN du har turde at gå efter din drøm om at kvalificerer dig til PL og det er også en kæmpe sejr!! Som atlet sigter man højt og drømmer stort. Man har nogen helt igennem fantastiske oplevelser med sin sport, men også nogen af de værste dage i sit liv, hvor man skal tage sig selv i nakken, sparke sig selv i røven og rejse sig op og kæmpe videre. Og det skal du gøre nu. Du må ikke give op. Det har været så inspirerende, unikt, fedt og samtidig også hårdt at dele vores OL- og PL-rejse/drømme sammen. Du er vokset så meget de sidste år på og udenfor banen og jeg er så glad på dine vegne over de resultater du har opnået på så kort tid. Husk nu dig selv på alle de triumfer du har haft med sporten! Jeg siger det igen – du er så fucking sej!! Jeg er evig taknemlig for vores venskab som badmintonspillere men endnu mere som veninder! Glæder mig til at give dig en krammer når du lander i DK 🇩🇰❤️ knus”

1804 Likes, 10 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “@crosengren_ – ved du godt at du er fucking sej og at jeg er mega stolt af dig?

1,804 Likes, 10 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “@crosengren_ – ved du godt at du er fucking sej og at jeg er mega stolt af dig? ⭐️ Lige nu er det hele noget lort (for at sige det lige ud) og jeg forstår 100%, at du er skuffet over dit resultat til De Paralympiske Lege – MEN du har turde at gå efter din drøm om at kvalificerer dig til PL og det er også en kæmpe sejr!! Som atlet sigter man højt og drømmer stort. Man har nogen helt igennem fantastiske oplevelser med sin sport, men også nogen af de værste dage i sit liv, hvor man skal tage sig selv i nakken, sparke sig selv i røven og rejse sig op og kæmpe videre. Og det skal du gøre nu. Du må ikke give op. Det har været så inspirerende, unikt, fedt og samtidig også hårdt at dele vores OL- og PL-rejse/drømme sammen. Du er vokset så meget de sidste år på og udenfor banen og jeg er så glad på dine vegne over de resultater du har opnået på så kort tid. Husk nu dig selv på alle de triumfer du har haft med sporten! Jeg siger det igen – du er så fucking sej!! Jeg er evig taknemlig for vores venskab som badmintonspillere men endnu mere som veninder! Glæder mig til at give dig en krammer når du lander i DK 🇩🇰❤️ knus”

Mia Blichfeldt on Instagram: “☀️”

Mia Blichfeldt på Instagram: “☀️”

24. jun. 2020 — 1638 Likes, 11 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “☀️”

1,638 Likes, 11 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “☀️”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Jeg har haft den bedste ferie …

Mia Blichfeldt on Instagram: “Jeg har haft den bedste ferie med de dejligste mennesker!! Jeg har nydt København, spist lækker mad, fejret fødselsdag og fået koblet helt af 😌☀️ Batterierne er ladet op og jeg glæder mig til at komme tilbage på banen 🏸”

2834 Likes, 26 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Jeg har haft den bedste ferie med de dejligste mennesker!! Jeg har nydt København, …

2,834 Likes, 26 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Jeg har haft den bedste ferie med de dejligste mennesker!! Jeg har nydt København, spist lækker mad, fejret fødselsdag og fået koblet helt af 😌☀️ Batterierne er ladet op og jeg glæder mig til at komme tilbage på banen 🏸”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Postkort fra ☀️”

Mia Blichfeldt på Instagram: “Postkort fra 🇪🇸☀️”

3. jul. 2022 — 2286 Likes, 22 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Postkort fra ☀️”

2,286 Likes, 22 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Postkort fra 🇪🇸☀️”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Alt for dejligt vejr idag jo ☀️”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Alt for dejligt vejr idag jo ☀️”

1352 Likes, 1 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Alt for dejligt vejr idag jo ☀️”

1,352 Likes, 1 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Alt for dejligt vejr idag jo ☀️”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Gensynsglæden er stor ”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Gensynsglæden er stor 🫶🏽💜🌈🐶”

1183 Likes, 11 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Gensynsglæden er stor ”

1,183 Likes, 11 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Gensynsglæden er stor 🫶🏽💜🌈🐶”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Weekend vibes ☀️❣️ ☕️”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Weekend vibes 🫶🏽☀️❣️🍂☕️”

1144 Likes, 5 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Weekend vibes ☀️❣️ ☕️”

1,144 Likes, 5 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Weekend vibes 🫶🏽☀️❣️🍂☕️”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Bornholm , du var skøn ”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Bornholm , du var skøn 🫶🏽”

12. sep. 2022 — 1553 Likes, 10 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Bornholm , du var skøn ”

1,554 Likes, 10 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Bornholm , du var skøn 🫶🏽”

Mia Blichfeldt on Instagram: “Dejligt at afslutte en god og …

Mia Blichfeldt on Instagram: “Dejligt at afslutte en god og meget hård træningsuge med en smut tur i sommerhus sammen med to skønne veninder 👭 Næste weekend går turen til Madrid, hvor jeg skal spille individuelt EM. Det er lang tid siden at jeg har været i kamp og jeg GLÆDER mig til at komme tilbage på banen og give den gas 🏸🔥 #komsåmia”

1793 Likes, 21 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Dejligt at afslutte en god og meget hård træningsuge med en smut tur i sommerhus …

1,794 Likes, 21 Comments – Mia Blichfeldt (@mia_blichfeldt) on Instagram: “Dejligt at afslutte en god og meget hård træningsuge med en smut tur i sommerhus sammen med to skønne veninder 👭 Næste weekend går turen til Madrid, hvor jeg skal spille individuelt EM. Det er lang tid siden at jeg har været i kamp og jeg GLÆDER mig til at komme tilbage på banen og give den gas 🏸🔥 #komsåmia”

Keywords: mia blichfeldt instagram