Luna fra de unge mødre instagram

Luna Munk (@lunahmunk) • Instagram photos and videos

Luna Munk. Enlig mor til 3 drenge ‍ ‍ Befinder mig i Netto ✌️ Samarbejde lunahaldmunk@gmail.com. 72 km’s profile picture. 72 km.

Luna fra ”Luksusfælden” lyver på Instagram: Sådan går det …

Luna Munk på Instagram: “Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som jeg har sagt, så jo! Ligenu vejer jeg mere end da jeg startede i De unge mødre og jeg har svært ved at finde fodfæste i et vægttab igen. Men er det ikke sjovt at det har så stor fokus? Da jeg tabte mig, som jeg i øvrigt har gjort 8000 gange, blev jeg overøst med ros, det gør jeg stadigvæk, fordi at det ikke er gået op for folk at jeg har taget på igen. Det er ikke fordi jeg skjuler at jeg har taget på, jeg er egentlig meget åben.. Men samtidig lægger jeg heller ikke billeder op der synliggøre det voldsomt. Det føles som en falliterklæring, og der forventes samtidig at jeg faktisk skal være ked af det, og jeg skal op på hesten igen..Men hvorfor er vægt så vigtigt? Hvorfor tror folk at vores lykke defineres ud fra vores udseende? Hånden på hjertet var jeg langt mere ulykkelig da jeg vejede 55 kilo, end nu hvor jeg vejer 40 kg mere! Jeg er ikke et andet menneske på grund af min vægt, jeg indeholder faktisk meget mere end et tal og min løse hud, jeg er Luna, og ikke min krop.Jeg bliver selvfølgelig påvirket og jeg vil gerne tabe mig igen, men skal jeg være helt ærlig, så bunder motivationen i at passe ind, jeg vil gerne ligne alt det perfekte jeg ser, jeg vil gerne have anerkendelse, er det ikke dumt? Jeg føler mig uattraktiv med min størrelse, men det er fordi jeg ved at det ikke bliver anerkendt, jeg er tyk, også burde jeg være ulykkelig.Kan vi ikke start stoppe med at se folk for deres udseende, og i stedet for se dem for de mennesker som de er? 🙏❤️”

642 Likes, 87 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som jeg har sagt, så jo!

642 Likes, 87 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som jeg har sagt, så jo! Ligenu vejer jeg mere end da jeg startede i De unge mødre og jeg har svært ved at finde fodfæste i et vægttab igen. Men er det ikke sjovt at det har så stor fokus? Da jeg tabte mig, som jeg i øvrigt har gjort 8000 gange, blev jeg overøst med ros, det gør jeg stadigvæk, fordi at det ikke er gået op for folk at jeg har taget på igen. Det er ikke fordi jeg skjuler at jeg har taget på, jeg er egentlig meget åben.. Men samtidig lægger jeg heller ikke billeder op der synliggøre det voldsomt. Det føles som en falliterklæring, og der forventes samtidig at jeg faktisk skal være ked af det, og jeg skal op på hesten igen..Men hvorfor er vægt så vigtigt? Hvorfor tror folk at vores lykke defineres ud fra vores udseende? Hånden på hjertet var jeg langt mere ulykkelig da jeg vejede 55 kilo, end nu hvor jeg vejer 40 kg mere! Jeg er ikke et andet menneske på grund af min vægt, jeg indeholder faktisk meget mere end et tal og min løse hud, jeg er Luna, og ikke min krop.Jeg bliver selvfølgelig påvirket og jeg vil gerne tabe mig igen, men skal jeg være helt ærlig, så bunder motivationen i at passe ind, jeg vil gerne ligne alt det perfekte jeg ser, jeg vil gerne have anerkendelse, er det ikke dumt? Jeg føler mig uattraktiv med min størrelse, men det er fordi jeg ved at det ikke bliver anerkendt, jeg er tyk, også burde jeg være ulykkelig.Kan vi ikke start stoppe med at se folk for deres udseende, og i stedet for se dem for de mennesker som de er? 🙏❤️”

Jubler efter ‘Luksusfælden’: – Tjener til gælden på Instagram

94 Likes, 7 Comments – De Unge Mødre-redaktionen (@deungemoedreredaktionen) on Instagram: “Seje Luna har været under nålen i dag, og vi var med.

Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’ – Her & Nu

De Unge Mødre-redaktionen on Instagram: “Seje Luna løber uanset vejret, og i dag er vi med. #sejmor #deungemødre #pipelineproduction #optagelser”

93 Likes, 1 Comments – De Unge Mødre-redaktionen (@deungemoedreredaktionen) on Instagram: “Seje Luna løber uanset vejret, og i dag er vi med.

93 Likes, 1 Comments – De Unge Mødre-redaktionen (@deungemoedreredaktionen) on Instagram: “Seje Luna løber uanset vejret, og i dag er vi med. #sejmor #deungemødre #pipelineproduction #optagelser”

Luna Munk fra ‘De unge mødre’ skyldte 800.000 og meldte sig …

Luna fra ”Luksusfælden” lyver på Instagram: Sådan går det hende i dag | SE og HØR

23. feb. 2021 — Luna, som blandt andet også er kendt fra realityprogrammet ”De Unge Mødre”, lever en tilværelse, hvor hurtige løsninger og take-away æder …

Det er vigtigt for Luna fra Randers at være ærlig over for sine mere end 20.000 følgere på Instagram. Men er hun nu også det?

Jubler efter ‘Luksusfælden’: – Tjener til gælden på Instagram – Ekstra Bladet

23. feb. 2021 — Der var masser af hjælp til ‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk, da hun tirsdag aften medvirkede i TV3-programmet ‘Luksusfælden’ i håb om …

Luna Munk føler, at hun er godt på vej ud af gældshullet efter eksperternes besøg

Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’ – Her & Nu

23. feb. 2021 — Normalt er man vant til at se 27-årige Luna Munk på skærmen i ‘De unge mødre’, hvor hun på ærlig vis deler ud af sit liv som alenemor til …

Ung mor deler ærlig video på Instagram: Vejer tæt på 100 kilo – Her & Nu

3. jun. 2020 — Luna Munk fra ‘De unge mødre’ har haft noget af en rutchebanetur, når det kommer til hendes vægt. Siden Luna blev mor for tredje gang, …

Luna Munk fra ‘De unge mødre’ skyldte 800.000 og meldte sig til ‘Luksusfælden’: Så blev hun indberettet til kommunen | BT Film, TV og Streaming – www.bt.dk

23. feb. 2021 — På Instagram sender hun da også bare en fuckfinger afsted til den anonyme underretter. Det er ikke første gang, det er sket, og kommunen har …

»Jeg er vant til at udstille mig selv. Nu tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne få noget ud af det,« griner Luna Munk.

Keywords: luna fra de unge mødre instagram