Gustav instagram

Sundhedscoach (@gustavsalinas) • Instagram photos and …

197k Followers, 1696 Following, 5435 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Salinas – Sundhedscoach (@gustavsalinas)

GUSTAV (@gustavdenmark) • Instagram photos and videos

16.4k Followers, 692 Following, 1383 Posts – See Instagram photos and videos from GUSTAV (@gustavdenmark)

GUSTAV||Bachelor in Paradise (@gustavma4) • Instagram …

34k Followers, 346 Following, 87 Posts – See Instagram photos and videos from GUSTAV||Bachelor in Paradise (@gustavma4)

Gustav Salinas – Instagram

197k Followers, 1696 Following, 5428 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Salinas – Sundhedscoach (@gustavsalinas)

Oliver Gustav (@studioolivergustav) • Instagram photos and …

138k Followers, 516 Following, 1370 Posts – See Instagram photos and videos from Oliver Gustav (@studioolivergustav)

Gustav Heby Pedersen (@gustavheby) • Instagram photos …

3591 Followers, 391 Following, 218 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Heby Pedersen (@gustavheby)

Gustav Toft (@gustav_toft) • Instagram photos and videos

6256 Followers, 542 Following, 46 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Toft (@gustav_toft)

Gustav Salinas – Sundhedscoach on Instagram

Gustav Salinas – Sundhedscoach on Instagram: “Generelt er jeg altid en positiv og glad person, for jeg ved, at man kan alt hvad man vil her i livet. Men her er der desværre en ting, jeg ikke er herre over. Fuck hvor gør det ondt i ens hjerte, når man ser en person, man virkelig elsker overalt på jorden, nemlig ens mormor, som dag efter dag begynder at glemme ting og ikke kan huske så meget. ❤️⁣⁣Jeg føler mig så magtesløs, for jeg kan intet gøre. Det er som en kamp, man har tabt på forhånd. Og jeg kan mærke på hende, at hun bliver så frustreret og så sur, men det er jo desværre livets gang. Og vi kan jo desværre ikke kæmpe imod alderen. 93 år er sgu også en alder.❤️⁣⁣Alle jer, der har bedsteforældre lov mig, at i må huske at være forstående, husk at være støttende, for jeg tror virkelig ikke, at der er noget mere ubehageligt end når man mister bevidstheden og intet kan stille op.⁣😢Undskyld, at jeg lige deler mine tanker med jer i her i aften, men jeg havde bare brug for at komme ud med det🙏🏻⁣⁣En masse kærlighede til jer allesammen derude❤️⁣⁣Love Jeres Gustav❤️”

10.4k Likes, 352 Comments – Gustav Salinas – Sundhedscoach (@gustavsalinas) on Instagram: “Generelt er jeg altid en positiv og glad person, for jeg ved, …

10K Likes, 351 Comments – Gustav Salinas – Sundhedscoach (@gustavsalinas) on Instagram: “Generelt er jeg altid en positiv og glad person, for jeg ved, at man kan alt hvad man vil her i livet. Men her er der desværre en ting, jeg ikke er herre over. Fuck hvor gør det ondt i ens hjerte, når man ser en person, man virkelig elsker overalt på jorden, nemlig ens mormor, som dag efter dag begynder at glemme ting og ikke kan huske så meget. ❤️⁣⁣Jeg føler mig så magtesløs, for jeg kan intet gøre. Det er som en kamp, man har tabt på forhånd. Og jeg kan mærke på hende, at hun bliver så frustreret og så sur, men det er jo desværre livets gang. Og vi kan jo desværre ikke kæmpe imod alderen. 93 år er sgu også en alder.❤️⁣⁣Alle jer, der har bedsteforældre lov mig, at i må huske at være forstående, husk at være støttende, for jeg tror virkelig ikke, at der er noget mere ubehageligt end når man mister bevidstheden og intet kan stille op.⁣😢Undskyld, at jeg lige deler mine tanker med jer i her i aften, men jeg havde bare brug for at komme ud med det🙏🏻⁣⁣En masse kærlighede til jer allesammen derude❤️⁣⁣Love Jeres Gustav❤️”

Gustav Urth (@naturtryl) • Instagram photos and videos

6761 Followers, 410 Following, 303 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Urth (@naturtryl)

Gustav Isaksen (@gustavisaksen1) • Instagram photos and …

13.3k Followers, 675 Following, 43 Posts – See Instagram photos and videos from Gustav Isaksen (@gustavisaksen1)

Keywords: gustav instagram