Berlingske møllegården

Det startede med uskyldige snapchats blandt … – Berlingske

Det startede med uskyldige snapchats blandt plejehjemmets personale. Men det løb helt af sporet: »Klart omsorgssvigt«

13. nov. 2021 — Efter at Gladsaxes socialdemokratiske borgmester Trine Græse i denne uge – gennem Berlingske – hørte om sagen fra Møllegården, …

Det gik ud over ældre og demente beboere, da der på et plejecenter nær Bagsværd Sø udviklede sig en kultur blandt personalet, som løb af sporet. Her blev der blandt andet optaget og delt nedværdigende videoer af beboerne. Trods advarsler til ledelsen nåede oplysningerne aldrig frem til hverken pårørende eller den politiske ledelse i kommunen.

Vidneudsagn om ydmygelser af ældre får ikke konsekvenser

Vidneudsagn om ydmygelser af ældre får ikke konsekvenser: Hjemsendte medarbejdere kan vende tilbage

16. nov. 2021 — Med mere end halvandet års forsinkelse er flere pårørende til ældre, der har boet på plejecenteret Møllegården, endelig blevet orienteret om …

En uvildig advokat har undersøgt forhold på plejehjemmet Møllegården i Gladsaxe, efter at Berlingske i november kunne berette om nedværdigende snapchats af ældre og andre ydmygende episoder. Advokatundersøgelsen har ikke fundet tilstrækkelig dokumentation for krænkelserne og anbefaler, at fire hjemsendte medarbejdere kan vende tilbage til deres arbejde.

glansbilledekultur« i Gladsaxe efter ydmygelse af demente

V-kandidat blæser til opgør med »glansbilledekultur« i Gladsaxe efter ydmygelse af demente: »Hvis det var mig, var de mennesker blevet fyret på stedet«

13. nov. 2021 — Plejecentret Møllegården. Berlingske afdækkede lørdag, hvordan personale her har optaget og delt nedværdigende videoer af beboerne.

Sagen om ydmygelser og deling af nedværdigende videoer af demente beboere på plejehjemmet Møllegården nær Bagsværd Sø vidner ifølge Venstre i Gladsaxe om en usund kultur på rådhuset. SF erklærer sig enig: »Vi skal sende et klart signal til alle vores medarbejdere«.

Ansatte optog snapchats og krænkede ældre. Nu bliver politiet …

Ansatte optog snapchats og krænkede ældre. Nu bliver politiet involveret i sag om plejehjem

13. nov. 2021 — Berlingske har beskrevet, hvordan der er blevet optaget korte videoer i såkaldte … Hun understreger, at sagen rækker ud over Møllegården.

Med mere end halvandet års forsinkelse er flere pårørende til ældre, der har boet på plejecenteret Møllegården, endelig blevet orienteret om alvorlige forhold omkring deres familiemedlemmer. Forholdene afføder nu en politianmeldelse. Bag anmeldelsen står et familiemedlem, der er advokat med møde for Højesteret.

Ydmygende videoer af ældre er tegn på en syg kultur

13. nov. 2021 — Oplysningerne om, at ansatte på Møllegården Plejecenter på forskellige … Berlingske beskriver lørdag, hvordan ansatte optog korte videoer, …

Der er ikke mangel på hænder, når personalet har tid til at optage ydmygende videoer af beboerne på et plejehjem. Der er til gengæld dybe problemer med kulturen. Vi har brug for et opgør med den socialdemokratiske model for ældrepleje.

Psykolog advarer om flere ydmygelser af ældre: »Det er kun et …

Psykolog advarer om flere ydmygelser af ældre: »Det er kun et spørgsmål om tid«

13. nov. 2021 — En brugerprofil er allerede oprettet hos Berlingske Media, med den e-mail du har indtastet. Log ind eller klik her for at nulstille din …

Psykolog Dorthe Birkmose er ikke i tvivl om, at det er udtryk for forråelse, når der berettes om medarbejdere på et plejehjem i Gladsaxe, som har ydmyget ældre beboere ved blandt andet at udstyre de ældre med virtuelle hundeører i videooptagelser og ved at drikke en beboer fuld. Få medarbejdere står bag, men årsagen og problemet rækker langt ud over de enkelte medarbejdere, vurderer Dorthe Birkmose.

i sag om ydmygelser i Gladsaxe: »Det gør mig så vred

Raseri på Christiansborg over »sygt menneskesyn« i sag om ydmygelser i Gladsaxe: »Det gør mig så vred«

Plejecentret Møllegården. Berlingske afdækkede lørdag, hvordan personale her har optaget og delt nedværdigende videoer · Ledere Abonnement …

Ældreordførere er oprørte over en sag fra et plejehjem i Gladsaxe, hvor ansatte har udsat demente beboere for ydmygelser. »Den her lille gruppe medarbejdere kaster jo utryghed over hele ældreplejen,« siger social- og ældreminister Astrid Krag.

Nu skal nedværdigende snapchats af ældre og forsuttede …

Nu skal nedværdigende snapchats af ældre og forsuttede bolsjer undersøges i københavnerkommune

17. jan. 2022 — … om krænkende adfærd i et team på Plejecenter Møllegården i Gladsaxe. … Der blev handlet hurtigt, da Berlingske 9. november 2021, …

Uvildige eksperter skal nu kulegrave forholdene på et plejehjem i Gladsaxe Kommune. Fem medarbejdere har desuden fået at vide, at de ikke skal møde på arbejde på mandag.

Gladsaxe Kommune | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske

Gladsaxe Kommune | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Ledelse handlede korrekt på beskyldninger om krænkelser på …

Ledelse handlede korrekt på beskyldninger om krænkelser på plejecenter i Gladsaxe | Gladsaxe Kommune

En ekstern advokatundersøgelse konstaterer, at ledelsen handlede korrekt på beskyldninger om krænkende adfærd i et team på Plejecenter Møllegården i Gladsaxe. Derfor kan fire medarbejdere og chefen for ældreområdet nu vende tilbage til deres stillinger.

Keywords: berlingske møllegården