Albert dans lyrics

Albert Dyrlund – Albert Dans Lyrics – Musixmatch

Albert Dyrlund – Albert Dans Lyrics | Musixmatch

19. sep. 2022 — At jeg danser helt elendigt At jeg danser ude af takt Og min’ trin er helt tilfældig′ Nu kan alle se, jeg danser og bevæger mig Alle ved, …

Lyrics for Albert Dans by Albert Dyrlund. Albert-dans, det, det′ Albert-dansFolk de har altid sagtAt jeg danser helt elendigtAt …

Albert Dyrlund – Albert Dans Lyrics (da)

Albert-dans, det, det’ Albert-dans {Vers 1} Folk de har altid sagt. At jeg danser helt elendigt. At jeg danser ude af takt. Og min’ trin er helt tilfældig’

Albert Dyrlund – Albert Dans lyrics – LyricsFreak.com

Albert Dyrlund – Albert Dans lyrics | LyricsFreak

Albert Dyrlund – Albert Dans Lyrics ; Folk de har altid sagt. At jeg danser helt elendigt. At jeg danser ude af takt ; Ja, Danmark, I danser med mig. For nu ka’ …

Read or print original Albert Dans lyrics 2023 updated! [Intro] / Albert-dans, det, det’ Albert-dans / / [Vers 1] / Folk de har altid

Albert Dans lyrics by Albert Dyrlund – original song full text …

Albert Dans lyrics by Albert Dyrlund – original song full text. Official Albert Dans lyrics, 2023 version | LyricsMode.com

[Intro] Albert-dans, det, det’ Albert-dans [Vers 1] Folk de har altid sagt. At jeg danser helt elendigt. At jeg danser ude af takt

Original lyrics of Albert Dans song by Albert Dyrlund. Explain your version of song meaning, find more of Albert Dyrlund lyrics. Watch official video, print or download text in PDF. Comment and share your favourite lyrics.

ALBERT DANS Lyrics – ALBERT DYRLUND | eLyrics.net

Albert Dyrlund Albert Dans lyrics & video : [Intro] Albert-dans, det, det’ Albert-dans [Vers 1] Folk de har altid sagt At jeg danser helt elendigt At jeg …

Albert Dyrlund Albert Dans lyrics & video : [Intro] Albert-dans, det, det’ Albert-dans [Vers 1] Folk de har altid sagt At jeg danser helt elendigt At jeg danser ude af takt Og …

Albert Dans Lyrics

Albert Dans Lyrics – Follow Lyrics

Albert Dans Lyrics: 作曲 : Sebastian Igens/Kasper Daugaard 作词 : Albert Dyrlund/Maia Daniella Andersen Albert-dans, det, det’ Albert-dans Folk de har altid …

Albert Dans Lyrics: 作曲 : Sebastian Igens/Kasper Daugaard 作词 : Albert Dyrlund/Maia Daniella Andersen Albert-dans, det, det’ Albert-dans Folk de har altid sagt At jeg danser helt elendigt At jeg danser ude af takt Og min’ trin er helt tilfældig’ Nu kan alle se, jeg danser og bevæger mig Alle ved, jeg ejer København Danser ligesom Drake, alt er bare perfekt Kendte kalder deres børn mit navn Ja, Danmark, I danser med mig For nu ka’ jeg dans’ som Bieber Det’ løgn, at du ikk’ ka’ li’ mig Jeg danser Albert-dans Ja, Danmark, I danser med mig For nu ka’ jeg dans’ som Bieber Det’ løgn, at du ikk’ ka’ li’ mig Jeg danser Albert-dans Nu danser jeg med Beyoncé Mit liv er blevet vildt, er du åndssvag Hva’ er det, vi danser hver dag? Vi danser Albert-dans Det’ Albert-dans Ja, det’ Albert-dans Og du har ikk’ noget valg For det’ Albert-dans Jeg’ ligeglad, hva’ andre si’r Præcis ligesom ham Ronaldo For jeg’ mega populær Og har en gigantisk saldo Nu kan alle se, jeg danser og bevæger mig Alle ved, jeg ejer København Danser ligesom Drake, alt er bare perfekt Kendte kalder deres børn mit navn Ja, Danmark, I danser med mig For nu ka’ jeg dans’ som Bieber Det’ løgn, at du ikk’ ka’ li’ mig Jeg danser Albert-dans Ja, Danmark, I danser med mig For nu ka’ jeg dans’ som Bieber Det’ løgn, at du ikk’ ka’ li’ mig Jeg danser Albert-dans Nu danser jeg med Beyoncé Mit liv er blevet vildt, er du åndssvag Hva’ er det, vi danser hver dag? Vi danser Albert-dans Det’ Albert-dans Ja, det’ Albert-dans Og du har ikk’ noget valg For det’ Albert-dans Brandmænd danser, stripper danser Cheerleaders og panser danser Selv din mor på Albert-dans (hah, din mor) Vi danser Albert-dans Albert-dans på Vesterbro Og Albert-dans i Holstebro Albert-dans for Dannebrog (Vi danser Albert-dans) Ja, Danmark, I danser med mig For nu ka’ jeg dans’ som Bieber Det’ løgn, at du ikk’ ka’ li’ mig Jeg danser Albert-dans Nu danser jeg med Beyoncé Mit liv er blevet vildt, er du åndssvag Hva’ er det, vi danser hver dag? Vi danser Albert-dans Det’ Albert-dans Ja, det’ Albert-dans Og du har ikk’ noget valg For det’ Albert-dans For det’ Albert-dans

Albert Dans by Albert Dyrlund – Lyrics.lol

Lyrics.lol :: Albert Dans by Albert Dyrlund

[Intro] Albert-dans, det, det’ Albert-dans [Vers 1] Folk de har altid sagt. At jeg danser helt elendigt. At jeg danser ude af takt

Lyrics.lol is the world’s biggest collection of song lyrics from A to Z.

Lyrics Albert Dans by Albert Dyrlund – SpotLyrics

Lyrics Albert Dans by Albert Dyrlund

Lyrics Albert Dans by Albert Dyrlund: Albert-dans, det, det’ Albert-dansFolk de har altid sagtAt jeg danser helt elendigtAt jeg danser ude af taktOg min’ …

Lyrics Albert Dans by Albert Dyrlund: Albert-dans, det, det’ Albert-dansFolk de har altid sagtAt jeg danser helt elendigtAt jeg danser ude af taktOg min’ trin er helt tilfældig’Det’ Albert-dansJa, det’ Albert-dansOg du har ikk’ noget val…

Albert Dans – song and lyrics by Albert Dyrlund – Spotify

Albert Dans – song and lyrics by Albert Dyrlund | Spotify

Listen to Albert Dans on Spotify. Albert Dyrlund · Song · 2018. … Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Albert Dyrlund.

Listen to Albert Dans on Spotify. Albert Dyrlund · Song · 2018.

albert dyrlund – albert dans lyrics – azlyrics.biz

albert dyrlund – albert dans lyrics : [intro] albert-dans, det, det’ albert-dans [vers 1] folk de har altid sagt at jeg danser helt elendigt at jeg danser …

Keywords: albert dans lyrics